Pelaajien esittelyt (Juhlagaala)

Jukka Kuusanmäki #1

FC Geishan Pallon ainoa Elämäntyöpalkinnolla palkittu pelaaja. Joukkueen pitkäaikaisin maalivahti, joka loistaa etenkin lähitorjunnoissa. Toistaiseksi viimeisessä pelissään (56 vuotiaana) esitti häikäisevän rangaistuspotkutorjunnan ja pelasi Geishan pisteille. Kuten niin monta kertaa aiemminkin.

FC Geishan Pallo, numero 1, Jukka Kuusanmäki ja puolisonsa Taija

Mikko Jaakkola #1

Alasarjojen ainoa maalivahti, joka pystyi linkoamaan pallon omalta maalilta vastustajan boksiin. Mökkönäkin tunnettu veräjänvartija peitti hartioillaan suurimman osan maalista, mikä ajoittain korvasi kokemattomuuden torjuntatöistä.

FC Geishan Pallo, numero 1, Mikko Jaakkola

Otto Nylander #1

Kutsuttiin Gaalaan etupainotteisesti ensi vuoden Geisha-lisenssipelaajana. Elastisuudellaan hurmaava maalivahti suorittaa tällä kaudella velvollisuuksiaan Geishan lisäksi armeijan harmaissa. Aina vapaalla ollessaan uskollisesti Geishan veräjällä. Eilen Geisha-uran ensimmäinen nollapeli, mutta tuskin viimeinen.

FC Geishan Pallo, numero 1, Otto Nylander

Petteri Elo #2

Aikuisiällä jalkapallon löytänyt peruspakki, joka tunnetaan myös nimellä Rehtori. Hallitsee erinomaisesti omilla vahvuuksilla pelaamisen. Tänä vuonna kärsinyt pelaamisen estäneistä vammoista, mutta palaamassa Geishan riveihin. Geishan House Bandin solisti.

FC Geishan Pallo, numero 2, Petteri Elo ja puolisonsa Ansku

Perttu Lahtinen #5

Vanhemman kaksoisveljensä tavoin fyysisesti väkevä pelaaja. Keskikentän työmäärä, joka on pamauttanut joitain Geishan historian komeimmista osumista. Käynyt aktiiviuran päättymisen jälkeenkin vahvistamassa Geishaa.

FC Geishan Pallo, numero 5, Perttu Lahtinen

Ville Fernelius #6

Tuulennopea pelaaja, joka loisti joka puolella kenttää topparista kärkeen. Monipuolinen palloilija on jalkapallossa myös taitava pääpelaaja. Jatkoi useamman kerran Jyrki Holmenin sivurajalingon päällään verkon perukoille.

FC Geishan Pallo, numero 6, Ville Fernelius ja puolisonsa Maiju

Teemu Rissanen #7

Taistelutahdon ruumiillistuma ja joukkueurheilija henkeen ja vereen. Saatuaan pelissä aivotärähdyksen, hoiperteli ympäri kenttää suostumatta tulemaan vaihtoon. Kaksinkamppailuissa armoton ja kovapotkuinen pelimies.

FC Geishan Pallo, numero 7, Teemu Rissanen ja puolisonsa Heidi

Tero Mäkinen #8

Espoon Tikan kasvatti, joka pelasi urallaan useilla eri paikoilla puolustuksesta piikkiin. Loisti yhdellä kaudella Geishan maalipörssin voittajanakin yli kymmenellä osumalla.

FC Geishan Pallo, numero 8, Tero Mäkinen ja puolisonsa Heidi

Mikko Pöllä #11

Puolustuspään luuta antoi kentällä aina kaikkensa, kuten nenäluunsa viikkoa ennen häitään. Pisimpään Geishassa ilman maalia esiintynyt pelaaja, joka lopulta rikkoi reilun kymmenen vuoden maalittoman kautensa jäätävällä rankkarilla viidennen divisioonan pelissä.

FC Geishan Pallo, numero 11, Mikko Pöllä ja puolisonsa Tuuli

Aki Forsman #13

Yki seuran perustajajäsenistä ja Geishan monivuotinen kapteeni. Armoton hyökkäyspään puurtaja, joka ei säästänyt sanojaan vastustajan, tuomarien tai edes omien pelaajien suuntaan. Pedagogisilta taidoiltaan Geishan priimus. Koulutti pelikavereita syöttämällä pallon tyhjään paikkaan kaikkien ulottumattomiin ja ilmoittamalla että pelaajan olisi kuulunut olla siellä. Taitava, voimakas ja erittäin kilpailuhenkinen urheilija.

FC Geishan Pallo, numero 13, Aki Forsman ja puolisonsa Katja Muller

Eetu Helminen #14

Brittiläistyylinen herrasmies, joka kantaa vastuuta kentällä ja kentän ulkopuolella. Edelsi presidenttiä seuran vastuuhenkilönä ja on ollut apuna myös Gaalan järjestelyissä. Monipuolinen pelaaja, joka on pelannut yhden pelin myös Geishan veräjällä.

FC Geishan Pallo, numero 14, Eetu Helminen ja puolisonsa Laura

Kimmo Somer #15

Tarkempien tilastojen puuttuessa, tiettävästi Geishan historian maalirikkain pelaaja. Pallokosketusta voisi liioittelematta määritellä sanalla kultainen. Geishan miehistön paras potkutekniikka ja molemmilla jaloilla. Iski Geishan kuluneen kauden viimeisen osuman laadukkaan prässipelaamisen tuloksena.

FC Geishan Pallo, numero 15, Kimmo Somer

Olli Suominen #17

Jääkiekkokentiltäkin tunnettu keskikentän voimanpesä. Vahva kahden suunnan pelaaja, joka ei suostunut häviämään.

FC Geishan Pallo, numero 17, Olli Suominen ja puolisonsa Maarit

Antti Tuukkanen #19

Geishan ikiaikainen kapteeni ja Presidentin lisäksi ainoa kaikki 20 kautta pelannut Geisha. Vasen jalka hämmästyttää omia ja vastustajia vuodesta toiseen. Tälläkin kaudella lukuisia millintarkkoja keskityksiä. Iski myös muutamia vuosia takapaperin ainoan osuman, joka on koskaan palkittu Geishan vuoden maalina.

FC Geishan Pallo, numero 19, Antti Tuukkanen (C) ja puolisonsa Suvituuli

Janne Eklöf #23

Muodosti Laurent Mullerin kanssa Geishan toistaiseksi ikonisimman toppariparin. Miehen jalkapallosydän sykkii Geishan lisäksi Juventukselle. Tekemisestä kertoo kaiken ottelu, jossa pimensi Pyrkän kentällä miesvartioinnilla koko sarjan maalikuninkaan, joka pelin loppuminuuteilla nilkutti nollatehoilla vaihtoon. Teki kuluneella kaudella paluun Geishan riveihin ilkeän polvivamman jälkeen.

FC Geishan Pallo, numero 23, Janne Eklöf

Tommi Pekonen #26

Keskikentän pohjan väsymätön ankkuri ja moottori. Urheilun monitoimimies, joka on tullut Geishan peleihin suoraan ainakin lätkämatsista, korkean paikan leiriltä ja maratonilta. Puhkesi Geishassa entistä kirkkaampaan kukkaan, kun sai rinnalleen oman poikansa Samelin.

FC Geishan Pallo, numero 26, Tommi Pekonen ja puolisonsa Mireille

Jaakko Hintikka #27

Poikkeuksellinen palloilulahjakkuus, joka sivulajistaan salibandysta tiedetään myös maailman parhaana pelaajana. Antaa kentällä aina kaikkensa ja pakottaa myös joukkuetoverinsa nostamaan tasoaan. Debytoi kuluneella kaudella myös maalissa. Geishan moninkertaisen Vuoden fanin Nicolas Hintikan isä.

FC Geishan Pallo, numero 27, Jaakko Hintikka ja Karen

James Clay 328

This man is one of the few players who have been promoted from Geishan Pallo’s sister team Pallo to the brighter lights of Geisha. Typical British player who gives no mercy to the opponent. He has now for several years been focusing in refereeing and is step by step reaching the highest level.
He is also spouse of President’s lovely little sister Anna and father of President’s two adorable godchildren Niki and Lumi.

FC Geishan Pallo, number 28, James Clay and his spouse Anna

Tuomas Paloheimo #31

Muodostaa Sameli Pekosen kanssa 6-divisioonan kenties väkevimmän toppariparin. Tunnetaan myös nimellä Paavi, mikä kuvaa hyvin miehen asemaa puolustuksen tornimaisena lukkona. Asenteesta kertoo elisen kauden viimeisen pelin viime minuuttien railakas liukutaklaus, kun taululla seisoo 5-0 johto. Gaalassa mukana Marton Kinnusen avecina, mutta ensi kaudella lisenssipelaajana Geishassa.

FC Geishan Pallo, numero 31, Tuomas ”Paavi” Paloheimo

Marcus Ahlström #32

Taitava pallonkäsittelijä ja Geishan tehopörssin kärkipään vakiokasvoja. Veli Andreas pelasi myös Geishan riveissä joitain kausia. Ei välttämättä aina minuutilleen ajoissa peleissä, mutta kentällä ehtii joka puolelle.

FC Geishan Pallo, numero 32, Marcus Ahlström ja puolisonsa Johanna

Mika Kavekari #33

Useammalla kaudella Geishan maalipörssin voittanut pelaaja herätti nopeudellaan kauhua vastustajissa. Pelasi ajoittain myös puolustuspäässä ja maalissakin. Palasi jalkapallokentältä jäähdyttelemään salibandyyn ja oli mukana voittamassa Suomen ensimmäistä maailman mestaruutta vuonna 2008.

FC Geishan Pallo, numero 33, Mika Kavekari ja puolisonsa Kaisa

Marton Kinnunen #33

Geishan tuorein tulokas lisenssipelaajana ja ainoa 90-luvulla syntynyt pelaaja. Vikkeläjalkainen maalinsylkijä, joka on kärjen lisäksi loistanut myös laitapuolustajana. Seuraavien 20 Geisha-vuoden kuluessa edellytykset kehittyä huippupelaajaksi. Perinyt pelinumeronsa toiselta Geishan maalinsylkijältä Mika Kavekarilta.

FC Geishan Pallo, numero 33, Marton Kinnunen

Mikko Erola #36

Geishan ystävyysseuran Honka/3 Corinthiansin, eli Corrien kantava voima. Viime vuosina mahdollistanut Geishan tarinan jatkumisen järjestämällä tarvittavat vahvistukset peleihin. Pelaajana monipuolinen ja tasaisen varma suorittaja. Haaveilee Geishassa hyökkäävämmästä roolista, mutta ankkuroitu keskikentän pohjalle ja ajoittain toppariksikin. Ainoa Gaalaan virallisesti kutsuttu pelaaja, joka ei ole pelannut Geishassa lisenssipelaajana.

FC Geishan Pallo, numero 36, Mikko Erola ja Noora

Janne Kuisma #44

Omilla vahvuuksilla pelaamisen maailman mestari. Jos joskus olisikin taidoissa hävinnyt, korvasi puutteet järjellä ja tahdolla. Antoi jokaisessa pelissä aina kaikkensa. Aloittanut harrastesarjassa valmistautumisen Geishan Pallon ikämiespeleihin, joiden aloittamisen aikataulu tosin on epäselvä.

FC Geishan Pallo, numero 44, Janne Kuisma ja puolisonsa Anna

Arttu Lahtinen

Yksi lukuisista Espoon Tikan kasvateista. Vuosien ajan määritti, mitä tarkoittaa laitapuolustaja alasarjapalloilussa. Miehestä oli teoriassa mahdollista päästä ohi, mutta ei käytännössä. Pohkeet normaalin ihmisen reiden mitoissa.

FC Geishan Pallo, Arttu Lahtinen ja puolisonsa Hanna

Miikka Salmi

Geishan kautta aikojen urheilullisin pelaaja ja kymmenien maratonien mies. Huikean fysiikan lisäksi myös kosketus palloon kohdallaan. Kelohongasta kirkkaampiin valoihin Geishaan ja muutama loistava kausi pääosin keskikentän pohjalla. Loukkaantumisten pakottamana sivuun, mutta nyt uuden lonkan myötä comeback?

FC Geishan Pallo, Miikka Salmi

Sami Jokinen

Puolustuksen lukko, jolla on voimaa, taitoa ja järkeä. Ainoa pelaaja, joka on huolittu takaisin Geishaan seurasiirron jälkeen. Kuuluu yhteen Geishan kolmesta veljesparista ja tunnetaan jalkapallopiireissä veljensä Teemun ristimänä myös nimellä Jäätynyt kaskelotti.

FC Geishan Pallo, Sami Jokinen

Kari Rantavuori

Pohjois-Espoon kovista oloista Geishaan tiensä taistellut Pikakiitäjä. Aktiiviuransa jälkeenkin säännöllisesti vieraillut Geishan riveissä. Atleettinen pelimies ja urheilija, jonka vauhti on ja pysyy kovana.

FC Geishan Pallo, Kari Rantavuori ja puolisonsa Mari

Jani Halme

FC Geishan Pallon Kunniamanageri ja yksi perustajista. Miestä on helpointa kuvata Markkinointi & Mainonta -lehden haastattelun tekstillä, jossa ilmeisesti oli tarkoitus puhua markkinoinnista:

Jani Halmeen intohimo on jalkapallojoukkue FC Geishan Pallo. Halmeen mukaan Geishan Pallo on Suomen todennäköisesti tyylikkäin ja kuohkein jalkapallojoukkue, jolle on ominaista luova jalkapallo.
Halme itse ei pelaa, vaan häärii managerina ja valmentajana. Erityisesti hän panostaa pelitilannevalmentamiseen.

– En ole ihan varma kummalla on enemmän ulosajoja, mulla vai meidän pelaajilla. Jalkapallo on laji, jota ei pidä lähteä edes kokeilemaan, ellei ole valmis hyvin korkeaan tunnetilaan.

Tunnetilan lisäksi Halme painottaa tyyliä – Geishan Palloa ei verkkapuvussa valmenneta.

– Jalkapallovalmentajan perustyöasu, joka kertoo kunnioituksesta pelaajia ja yleisöä kohtaan, on käsinleikattu puku. En ymmärrä, miksi joku valmentaa edes Myllypuron hiekkakentillä jossain muussa kuin puvussa.

FC Geishan Pallo, Kunniamanageri, Jani Halme ja puolisonsa Aliina